Majoitus ja ruokailut

 Koulumajoitus ja ruokailut

Palokan koulu, Koivutie 5 Palokka.

Pe-su 89,00€/henkilö. Jälkitilaus 98,00€ (6.9. lähtien)
Sisältää:
Perjantai iltapala.
Lauantai aamupala, lounas, päivällinen, iltapala.
Sunnuntai aamupala, lounas.
Majoitus luokkahuoneissa. Ei sisällä patjoja

Koulumajoitus tulee varata nettilomakkeella viimeistään 15.8.  Majoitustiloja on rajoitetusti ja tilat täytetään varausjärjestyksessä.  Osallistumismaksu tulee olla maksettu ennenkuin majoitusvaraus tulee voimaan.  Koulumajoitus vahvistetaan 24.8. mennessä varauksen tehneille.

Huom! Otteluohjelman laatimisessa tulevien ongelmien vuoksi emme ota vastaan toiveita otteluiden alkamisajankohdista emmekä näin ollen myöskään tarjoa la-su –majoitusvaihtoehtoa. Jos kuitenkin otteluohjelman julkaisemisen jälkeen joukkueen otteluohjelma mahdollistaa lauantaina majoittumisen, niin se on mahdollista. Lauantaina saapumisesta tulee ilmoittaa heti otteluohjelman julkaisun jälkeen, jolloin majoituksen hinta on 79 €/hlö. Ennakkoon on kuitenkin varattava ja maksettava pe-su –majoitus. Erotus maksetaan takaisin joukkueen tilille.

Koulumajoitukseen tulevan joukkueen linja-auton kuljettajalla on ilmainen koulumajoituspaketti. Varattava ”ilmoita maksut” –lomakkeella maksujen ilmoittamisen yhteydessä. Kuljettajan majoituspakettia ei voi siirtää muille majoittujille.

  Hotellimajoitus

Valitettavsti turnaushintaisia hotellihuoneita ei ole erikseen tarjolla tänä vuonna.  Tarvittaessa suoraan yhteys hotelleihin.

Ateriapaketit ja –liput
 

Ateriapaketti 25,50€. Sis. lauantai lounas, päivällinen ja sunnuntai lounas. Jälkitilauksena 28,50€
Lounas/päivällinen 8,50€. Jälkitilauksena tai paikanpäällä ostettuna 9,50€

Erityisruokavalioiden tarve sekä ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa 5.9. mennessä nettilomakkeella "Ilmoita erityisruokavaliot." ja "Ilmoita ruoka-aineallergiat."

Jälkitilaushinnat ovat voimassa 6.9. lähtien