Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen
 

VIIMEISTÄÄN 27.4. MENNESSÄ turnaussivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Kun ilmoittautuminen on vastaanotettu, joukkuetta informoidaan mm. osallistumis-, majoitus- ja ruokailumaksujen suorittamisesta, majoitusvarauksista sekä erityisruokavalioista.

Osallistuminen varmistuu, kun kirjallinen ilmoittautuminen on vastaanotettu ja osallistumismaksu maksettu 27.4. mennessä.  Maksamaton joukkue putoaa varasijalle, jos varasijalla on osallistumismaksunsa 27.4. mennessä suorittanut joukkue.

Maksamatta jättäminen ei ole osallistumisen peruutus.  Jos joukkue ei ole ilmoittanut osallistumisen peruuntumisesta 27.4. mennessä, niin siitä on seurauksena 100€ peruutusmaksu.

Jos osallistumisen peruutus tapahtuu 28.4.-31.5., palautetaan osallistumismaksu 100€ peruutusmaksun  ylittävältä osalta.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa 1.6. jälkeen tai keskeyttää turnauksen peritään joukkueelta 100€ peruutusmaksu. Osallistumismaksua ei palauteta

Sarjan täytyttyä ilmoittautumisia otetaan myös varasijoille.  Kun peruutuksia tulee, informoidaan niistä välittömästi varalla olevia joukkueita.
 

Osallistumismaksu

 

VIIMEISTÄÄN 27.4. MENNESSÄ


240€/joukkue
160€/joukkue koulumajoituspaketin lunastaneilta (vähintään 10 majoittujaa).

P9 -ikäluokassa:

220€/joukkue
140€/joukkue
koulumajoituspaketin lunastaneilta (vähintään 10 majoittujaa).

P8-P7 -ikäluokassa:
130€/joukkue YKSIPÄIVÄINEN